Grundaren lämnar verkstadsföretaget

Posted by:

Efter 40 år i tjänst lämnar han nu över stafettpinnen.

Efter 40 år i tjänst för Krylbo Verkstäder så kliver ordföranden Lars Khysing samt sekreterare Gunnel Khysing av.

Avtackningen skedde i samband med bolagets årsstämma i november, meddelar Krylbo Verkstäders vd Andreas Khysing.

Ny ordförande Håkan Karlsson tillträder och får förtroendet att styra skeppet vidare.

1978 startades Krylbo Verkstäder av Lars Khysing och under 40 år har företaget vuxit till 20 anställda med över 20 miljoner i omsättning.

Krylbo Verkstäder hjälper kunder i Sverige och ...

LÄS MER - READ MORE
0

Elmia Subcontractor 2016

Posted by:

Besök Krylbo Verkstäder på Elmia Subcontractor i monter B10:12!

Välkommen ner att besöka oss under perioden 8-11/11 och kanske även ta en bit mat där vi får möjlighet att berätta lite mer om hur vi kan förenkla din vardag genom att nyttja Krylbo Verkstäders totalåtagande för era projekt.

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping. Här samlas årligen runt 1 200 utställare från cirka 30 länder. 2015 besöktes mässan av ...

LÄS MER - READ MORE
0

Certifierade enligt 3834-2

Posted by:

Vi på Krylbo Verkstäder är glada och stolta över att presentera att vi nu är certifierade enligt svetsstandarden EN ISO 3834-2. Vi har med detta tagit ett viktigt steg för att kunna möta våra kunders allt högre krav på svetsade konstruktioner.

Certifieringen innehåller omfattande krav på svetsning och är ett kvitto på att Krylbo Verkstäder uppfyller och arbetar enligt dessa krav. Klicka här för att läsa mer om EN ISO 3834-2.

LÄS MER - READ MORE
0

Elmia Subcontractor 2014

Posted by:

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder – en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping 11-14 november. Här samlas årligen runt 1200 utställare från cirka 30 länder. 2013 besöktes mässan av 15 311 besökare. Sällan har du chans att på så kort tid träffa så många som är knutna till underleverantörsindustrin!

Att mässan är viktig är uppenbart. Här grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor! ...

LÄS MER - READ MORE
0
Page 1 of 2 12