Elmia Subcontractor 2016

Posted by:

Besök Krylbo Verkstäder på Elmia Subcontractor i monter B10:12!

Välkommen ner att besöka oss under perioden 8-11/11 och kanske även ta en bit mat där vi får möjlighet att berätta lite mer om hur vi kan förenkla din vardag genom att nyttja Krylbo Verkstäders totalåtagande för era projekt.

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping. Här samlas årligen runt 1 200 utställare från cirka 30 länder. 2015 besöktes mässan av ...

LÄS MER - READ MORE
0

Certifierade enligt 3834-2

Posted by:

Vi på Krylbo Verkstäder är glada och stolta över att presentera att vi nu är certifierade enligt svetsstandarden EN ISO 3834-2. Vi har med detta tagit ett viktigt steg för att kunna möta våra kunders allt högre krav på svetsade konstruktioner.

Certifieringen innehåller omfattande krav på svetsning och är ett kvitto på att Krylbo Verkstäder uppfyller och arbetar enligt dessa krav. Klicka här för att läsa mer om EN ISO 3834-2.

LÄS MER - READ MORE
0

Elmia Subcontractor 2014

Posted by:

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder – en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping 11-14 november. Här samlas årligen runt 1200 utställare från cirka 30 länder. 2013 besöktes mässan av 15 311 besökare. Sällan har du chans att på så kort tid träffa så många som är knutna till underleverantörsindustrin!

Att mässan är viktig är uppenbart. Här grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor! ...

LÄS MER - READ MORE
0

Kaj vill utmana – igen

Posted by:

Kaj Abbestam har tidigare har utfört en objektiv analys av Krylbo Verkstäder där han betraktade verksamheten utifrån och kom med förslag på förändringar för att utveckla företagets affärspotential. Nu vill Kaj utmana andra företag genom projektet Kreativt Rum. Företagen som anmäler sig ska vilja öka sin förståelse för hur kunden resonerar. Kaj menar att bättre kommunikation med kunden skapar lönsammare affärer.

Läs mer om Kajs utmaning här.

LÄS MER - READ MORE
0
Page 1 of 2 12